ȚEPARUL

Impresar milionar în dolari, din trafic cu fotbaliști. Se anunță un dosar cu agenți de jucători mai interesant decât cel recent încheiat cu condamnări exagerate.

Bun meci, CFR-Steaua! Bucureștenii au arătat ca o echipă mare și bine pregătită. CFR-ul, în schimb, nu mai are niciun pic de valoare. Echipa este bine pregătită, însă doar atât. În afară de portar și un mijlocaș, nu mai are nimic. Impresarul lor, un oltean bărbos, cu mult tupeu, a stors CFR-ul de bani, de-a lungul anilor. Pe cei de la FC Național i-a băgat un proces care durează de 5-6 ani. Grație celor de la Timișoara (foștii patroni), procesul s-a amânat până se va prescrie. Pe cei de la CFR îi va aduce în “sapă de lemn”, adică aproape de faliment. Atenție la astfel de impresari, pe care îi interesează numai buzunarul lor. Feriți-vă de impresari care lucrează mai mult “la negru”! Mai devreme sau mai târziu, acest impresar bărbos, tupeist și înșelător, va răspunde în fața legii.

Previziunea mea este că, foarte curând, el va răspunde în fața celor în drept. Față de ceilalți impresari, condamnați la pedepse foarte mari din cauza notorietății lor, acest oltean bărbos, mergând „pe blat”, a făcut mai multe afaceri oneroase decât toți la un loc. Tot ”pe blat” propun verificarea conturilor lui, cunoscute și necunoscute. Prevăd o bombă mult mai mare decât cea vehiculată în Dosarul Transferurilor.

La fel a procedat și la Brașov, unde l-a păcălit pe patronul Ioan Neculaie, aducându-i jucători fără valoare la prețuri astronomice. Atenție, pe unde trece lasă în urma lui numai durere, și regretul că s-a colaborat cu el.

În scurt timp vom face publice niște înscrisuri care vor prinde conturul unor dosărele interesante. Să auzim numai de bine!


2 raspunsuri la acest articol

  1. marian

    Daca am sti si numele avestuia ar fi mult mai interesant

    Răspundeţi
  2. fefe

    toarna-i pe toti Mitica!

    Răspundeţi

Lasă un comentariu