ALTERCAȚIE MUTU-CONTRA!

Colaborarea dintre Cosmin Contra și Adrian Mutu, la Petrolul, nu a fost întotdeauna perfectă. Surse din interiorul clubului susțin varianta conform căreia, după meciul Petrolul-Oțelul (2-0, 2 martie), Mutu ar fi venit la antrenament direct din club, într-o stare care nu l-ar fi recomandat pentru o ședință de pregătire. Contra i-a reproșat acest lucru, iar până la o altercație, de intensitate medie, să zicem, nu a fost decât un singur pas. Lucrurile nu au degenerat în privat, ci de față cu mai multă lume. A fost, însă, doar un episod pasager în relația profesională dintre cei doi, altfel corectă în perioada Petrolul. Briliantul și Contra sunt prieteni foarte buni de o lungă perioadă de timp, iar un astfel de incident “Marca Mutu” a fost uitat extrem de repede.

Laurențiu CONSTANTINESCU

2 raspunsuri la acest articol

 1. zoro

  PA!!!!!!!!!!!!!!!
  S-a dus si Petrolul! Se duce si Clujul! Pa fotbal! Condamnarile din fotbal le-a taiat cheful!
  Si sa nu uit, pentru ca tot suntem pe site-ul oracolului si sunt fan Craiova (pe care impreuna cu Sandu si Piturca ati distrus-o!!!!!!!!), va SPUN EU se duce si Steaua!

  Răspundeţi
 2. d.d.r.

  Tineti-l minte pe Mititelu , e cea mai mare Gulguta a Craiovei , de la tov. Gogu Pintenogu incoace.
  Asta i-a fost “tataitzu dupa mama” si-a vrut sa ajunga , imediat dupa 1946 , primul primar al Cartierului Craiovita ,cand era doar …un sat nelectrificat si se venea”in centru” cu caruta!
  De-aia a pornit el razboiul impotriva Olgutei , ca nu i-a “retrocedat” primarita niste pamant de sub blocurile din Craiovita ,pe actualul amplasament al “Stadionului Central”.
  Ce-o fi crezut Mititelu: ca s-a intalnit Hotu’ cu Prostu’…

  Răspundeţi

Lasă un comentariu