RAPIDUL, CUMPĂRAT CU 150 DE MILIOANE DE EURO!

Soluție de ultimă oră în Giulești: un fond de investiții din Anglia este dispus să direcționeze o sumă uriașă, 150 de milioane de euro, către Rapid. ZIUAnews scrie că, prin intermediul lui Dragoș Sabău, un fan rapidist cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru turneele de poker, s-a făcut conexiunea dintre cele două părți. Printre planurile investitorilor figurează și ridicarea unei clădiri de birouri, în care se vor băga circa 60 de milioane de euro! Doar Nae Manea va fi păstrat în viitoarea organigramă, antrenor urmând să fie adus Marius Șumudică. Un alt nume nou, dar și surprinzător, este cel al lui Gică Butoiu, actualmente la Chiajna.

Octavian ARDELEANU

5 raspunsuri la acest articol

 1. sandokan

  alo balaceanca …cu 150 mil cumpara toata liga…mai taie din ele dale dreacu…

  Răspundeţi
 2. gigi kent

  il lipsa de bagare in seama inventati fel si fel de prostii… gata cu matale… s-a terminat cu liga… ocupate cu altceva nu cu intoxicari..

  Răspundeţi
 3. danut

  sa fim seriosi…150.000.000 euro?…buna gluma

  Răspundeţi
 4. Dambla

  Visam noapte si ziua ne facem de cap, pai la anul sa poate ca drepturile TV sa nu se vanda cea ce ar insemna punerea lacatelor la portile cluburilor in 90% dintre ele , cum sa vina 150 mil euro in liga 1 si la un singur club , pai cu bani astia iesi din grupa de UCL, sau te duci direct in finala UEL.

  Răspundeţi
 5. marian

  150 ? Hai frate sa fim seriosi ,15 ,poate si la rapid ? Ce om de afaceri întreg la cap ar face asa ceva stiind situatia in care se afla clubul

  Răspundeţi

Lasă un comentariu