VIOREL MOLDOVAN, OFERTĂ SCRISĂ PENTRU A CUMPĂRA RAPIDUL

Problemele Rapidului în era post-Copos nu sunt puține și nici minore. Lucrurile se pot rezolva, însă, cu ajutorul lui Viorel Moldovan.

Actualul antrenor a făcut o ofertă scrisă pe care i-a înaintat-o lui Adrian Zamfir, omul care,în acre, deține clubul. Suma nu este mare, 500.000 de euro, însă este posibil ca înțelegeri ulterioare să facă afacerea rezonabilă, Zamfir a cheltuit până acum în jur de două milioane de euro, din care nu a recuperat decât 500.000: 200.000 de la LPF, restul din vânzarea lui Ioniță la Astra. Nici el și nici Cristescu nu au banii necesari pentru a ține un club de fotbal serios, așa că iau în calcul cedarea acțiunilor.

Moldovan nu face singur afacerea. Fostul internațional este susținut de câțiva oameni cu bani, ale căror nume nu este dispus să le dezvăluie, deocamdată.

Laurențiu CONSTANTINESCU

Un raspuns la acest articol

  1. Gaby Stelisul

    Cu 500.000 + 3 ,4 mil nu poti sa sutii un club.Nu cunosc afaceriile lui Moldovan extra sportive dar parerea mea este un antrenor bun in devenire si sugerez sa ramana pe aceasta linie.Se vede in ziua de azi ca in Liga noastra mai mult cheltui decat castigi

    Răspundeţi

Lasă un comentariu