RĂZVAN LUCESCU SE ÎNTOARCE ÎN GOLF!

Antrenorul Petrolului nu va mai rămâne în țară după terminarea actualei ediții de campionat. Răzvan Lucescu se va întoarce în Golf din vară, având deja două oferte consistente. Munca lui la El-Jaish a fost apreciată, iar juniorul nu este deloc dispus să mai muncească în România pe termen lung. Provizoratul de la Petrolul se justifică prin dorința lui Răzvan de a câștiga Cupa României, trofeu care, adăugat la un CV și așa convingător, poate asigura negocieri cu o echipă mai bună și un salariu mai bun.

Actualul antrenor al Petrolului a fost demis din Qatar în februarie și a semnat cu ploieștenii un contract până în vară, cu posibilități de prelungire pentru încă un an. Nici problemele pe care le are Dan Capră nu sunt de neglijat în opțiunea lui Răzvan Lucescu, patronul Petrolului fiind anchetat în prezent de DNA.

Octavian ARDELEANU

4 raspunsuri la acest articol

 1. zoorro

  Nu-i obligatoriu ca dintr-un tata EMINENT sa iasa un copil……………macar DESTEPT!
  PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  A venit, i-a zapacit si se va duceeeeeeeeeeeeeeee!
  Pacat de aceasta echipa, Petrolu, care va devenii a doua Craiova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Daca nu venea Mutu, Zicu si daca ………………………nu pleca Contra, Petrolul avea viitor!
  Asa Gurita, o da in bara in Spania si sterge cu buretele toata munca!!!!!!!!!!!!!!

  Răspundeţi
  • dansand_cu_lupii

   Ma intreb ce esti “javra” sau “behaitor”….nu ca ar avea vreo importanta dar debitezi numai prostii. Vai de capul tau…..

 2. turturica

  Ardeleanu…….esti un 71gan mincinos

  Răspundeţi
 3. dansand_cu_lupii

  Octavian Ardeleanu???????????……esti in afara de orice pericol. 1. Razvan Lucescu a declarat la sport.ro ca nu pleaca de la Petrolul iar situatia de la Petrolul este una buna. 2. De unde sti ca Dan Capra ( pe care de altfel nu-l simpatizez) este anchetat de DNA?…..sau poate ne spui si noua ” ilustre” Ardeleanu si pentru ce fapte este cercetat?….sau altceva poate ne spui cati ani va sta Oracolul la Brutarie?( hai ca era sa zic puscarie)

  Răspundeţi

Lasă un comentariu