Vin alegerile, încep promisiunile!

Vom mări pensiile, vom mări salariile, băncile vor da credite în draci, vom accesa toți banii de la Uniunea Europeană, se vor termina autostrăzile, va înflori turismul, se vor micșora taxele la stat, TVA-ul va fi rezonabil, până în 19%, se vor goli pușcăriile – apoi urmează să le modernizăm – se va ieftini mâncarea, nu vom mai fi priviți ca o nație de țigani sau de hoți! Toți copiii vor învăța carte și vor fi educați, nu se vor mai tăia pădurile ca părul la frizerie, datoriile vor dispărea și nivelul de trai va crește vizibil, se vor găsi și se vor ieftini medicamentele, nu se vor mai face abuzuri în justiție și se va aplica Legea răspunderii judiciare, nu se va mai da șpagă în toată România, ungurii nu vor mai cere autonomia, fiind mulțumiți de nivelul de trai de pe aceste meleaguri.

Conducătorii țării nu se vor mai certa și nu se vor mai băga unii pe alții la pușcărie, în funcție de cine se află la putere, nu vor mai pleca tinerii din țară, cultura și sportul vor beneficia de facilități fiscale. Poluarea va scădea, nu vor mai fi probleme la inundații, gazele de șist nu vor mai reprezenta o problemă neînțeleasă, partidele politice nu se vor mai ataca și jigni la ca la ușa cortului. Furturile, spargerile, violurile, crimele, vor dispărea de pe teritoriul României, televiziunile nu se vor mai bălăcări ca țațele pe marginea șanțului.

Moderatorii nu vor mai fi pupincuriști notorii, intelectualii vor fi mai uniți și nu se vor mai reclama unii pe alții, pământul românesc nu se va mai vinde străinilor. Moldova va redeveni a României, relațiile cu Rusia se vor îmbunătăți până nu-l supărăm pe Putin și îl facem să devină nervos cu nervii, Europa ne va trata și pe noi, românii, la fel ca și pe ceilalți europeni, stațiunile noastre se vor umple de străini, Parlamentul va începe să funcționeze și pentru binele cetățeanului român. Carnea stricată și materiile prime expirate pentru industria alimentară nu vor mai fi dirijate către România, nu vom mai fi doar o țară de consum, importul de fructe și legume va fi oprit și se va lăsa o șansă și agricultorului român. Cei ce înnebunesc România cu programe TV pline de venin și pornografie vor fi anihilați, mass media românești vor fi unite și responsabile, nu vom mai fi văzuți ca hingheri criminali, fără alte soluții de a rezolva această problemă, iar fetele noastre nu vor mai popula bordelurile din alte țări etc. Doamne, și câte  mai am de spus și de scris! Acum, aflați de la Oracol: toate astea le veți simți pe pielea dumneavoastră!

Să auzim numai de bine!


3 raspunsuri la acest articol

 1. șefu

  Să fii iubit Domn Mitică,dacă ar avea măcar jumătate din populație creierul Domniei Voastre ,dar vorba ceia ….Creirul este unorgan uman ce nuse vede se observă bine cînd este lipsă

  Răspundeţi
 2. șefu

  scuze pentru ortografie mă rog….

  Răspundeţi
 3. Mihai Daniel

  Pentru un sef de campanie va fi suficient sa printeze acest text, are material aici pentru 2,3 campanii de aici incolo. Romanul are nevoie sa fie mintit frumos. Nu cred ca e nevoie de un oracol politic in Romania, PSD va continua sa fie la putere, PNL se sinucide in liniste, PDL se agita pe margine, stiind ca are de asteptat pana va ajunge din nou la putere, PMP e la inceput, UDMR merg cu ciner da ma mult, PRM are dubla personalitate la varf, restul vor cheltui banii in campanie fara folos si scop.

  Răspundeţi

Lasă un comentariu