Previziuni de primăvară

Din transferul lui Rotariu va câștiga cine nu merită. Pe jucător nu trebuie pusă presiune prea mare, el poate să semneze cu ce impresar dorește.

Plecarea lui Contra la Getafe sărăcește campionatul nostru de un antrenor tânăr și valoros, combativ și cu multă dorință de afirmare. A dovedit că are încredere în jucători tehnici și de calitate, chiar dacă aceștia au trecut de prima tinerețe fotbalistică. Mutu și Zicu ar trebui să arate mai mult pe teren, decât în afara lui, pentru a arăta că merită încrederea pe care Contra le-a acordat-o. Până acum, ei s-au dovedit greoi și neinspirați.

L-am studiat și am luat informații despre Contra, pentru că a făcut câteva greșeli de ordin disciplinar, nu tactic. De aceea, cred că va fi un antrenor de succes, chiar dacă nu o salvează pe Getafe de la retrogradare. Va face carieră, la fel ca Dan Petrescu, cu condiția ca amândoi să mai pună „batista pe țambal”, din când în când. Să vorbim astăzi despre un antrenor de succes, un președinte de carieră și un tînăr fotbalist care cred că se va vinde pe bani mulți. Previziunile mele, de acum înainte, vor viza mai multe domenii.

Despre Rotariu cel mic și valoros pot să spun că este plămădit din genă de fotbaliști serioși, rezistenți și de caracter. A primit o educație frumoasă, iar cea sportivă este de excepție. Recomand să nu se pună presiune pe el. Poate să-și aleagă orice impresar dorește, nu există incompatibilitate la acest nivel. Aici este vorba despre o carieră din care vor câștiga toți cei cărora nu li se cuvine, iar patronul clubului care l-a format (Marian Iancu) va lua cel mai puținl. Acesta, împreună cu Gheorghe Chivorchian, actualul secretar general al FRF, făcuseră cel mai frumos centru de copii și juniori din România, cheltuind bani mulți. Această investiție era gata-gata să fie desființată și batjocorită, așa cum s-a întâmplat și cu CS Politehnica Timișoara. Lăsați copilul în pace, că are talent și educație și poate ajunge mare fotbalist, dar numai cu condiția să-l lăsați să progreseze în liniște.

Despre noul președinte aud numai de bine, se pare că are o inteligență aparte și, lucru îmbucurător, este și bine educat – felicitări părinților! Îi prevăd o asecensiune fulminantă, numai dacă nu este subjugat de răzbunări, răutate și ranchiună. Am mare încredere în Burleanu și echipa lui, veți vedea că vor fi performeri.

Să auzim numai de bine!


Un raspuns la acest articol

  1. Nea Puiu

    Don’Presedinte,
    Faceti o previziune… de Oracol
    Va fi Rotariu la nivelul lui Lacatus de la “Steagu”,cand avea aceeasi varsta?Ca brasovenii asa stiu din presa , ca pe Laca nu l-ati dat la Steaua,decat cu Politia!

    Răspundeţi

Lasă un comentariu