Szukala, urmărit de Nurnberg!

Chiar dacă derbyul de România nu a strălucit iar jocul a fost mult tacticizat de cei doi antrenori, roș-albaștrii sunt în continuare în vederea cluburilor din străinătate! Sâmbătă seară, în tribunele stadionului din Ghencea s-au aflat emisari ai lui Nurnberg, formație ce ocupă locul 13 în Bundesliga, veniți pentru a-l urmări pe Lukasz Szukala! Se pare că scouterii au fost mulțumiți de valoarea arătată de fundașul stelist, iar la dubla cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, nemții vor sosi din nou la București. “Au fost deja înștiințati de prețul de 2 milioane pe care îl cerem pentru Szukala și au spus că nu e o problemă pentru ei”, au dezvăluit surse din conducerea stelistă.

În ultimele săptămîni, fundașul de 29 de ani a fost dorit insistent în Rusia, de Anji, formație ce oferea două milioane de euro, însă Szukala a ales să rămînă în Ghencea. Nici salariul fabulos pe care l-ar fi primit în China, la Shandong Luneng nu l-a tentat pe elevul lui Reghe. “Visul lui e să joace în Bundesliga. Dacă în vară vom primi o ofertă avantajoasă de la Nurnberg, atunci poate pleca”, au punctat aceleași surse.

 

 

Laurențiu CONSTANTINESCU

Un raspuns la acest articol

  1. tortur3

    Nu stiu de unde scoateti toate porcariile astea…mai scrieti si de dinamo… nu dor de steaua. Mai sunt si alte equipe in lumea asta.

    Răspundeţi

Lasă un comentariu