MM Stoica, pălmuit la închisoare?

Problemele lui Mihai Stoica în închisoare se diversifică. Surse din Jandarmerie susțin că ultimele zile i-au adus fostului manager general de la Steaua un conflict care nu s-a terminat deloc plăcut pentru el. În timp ce efectua plimbarea zilnică prin curtea închisorii, irascibil, MM a intrat într-un conflict verbal cu alți doi deținuți, fani ai lui Dinamo București.

Cearta a degenerat și s-s terminat cu o pereche de palme aplicată lui MM Stoica! Scandalagiii au fost despărțiți de gardieni, dar era prea târziu pentru fostul oficial stelist, căruia i se aplicase deja prima corecție fizică din regimul de detenție.

Laurențiu CONSTANTINESCU

12 raspunsuri la acest articol

 1. emil si detectivii

  sper sa-i mai dea la fel cu a facut si el in tribuna la steaua…

  Răspundeţi
  • negura

   Spera sa se sature dupa aroganta cu care ne obisnuia in media, acesta e doar un inceput timid, urmeaza pumni, scuipat, injurii!!!

  • Catalin

   Lasa sa si-o fure ca prea ingamfat era!!

 2. adi

  Mitica si ai lui mancati cam mult rahat!ce legatura are jandarmeria cu puscaria?la puscarie personalul este al ANP.Mitica te vrem langa Mimi!

  Răspundeţi
 3. Erpelz

  Doar palmuit? :(

  Răspundeţi
 4. MaTr3o

  Ce treaba are Jandarmeria cu penitenciarele?

  Răspundeţi
  • oracoluldelabalcesti

   informatia circulă rapid și corect între Administrația Penitenciarelor și Jandarmerie, fie și neoficial. ceea ce s-a publicat este perfect adevarat.

 5. dlq1

  sa zica bogdaprosti ca nu a fost un prieten al aluia palmuit in tribuna de mimi!
  In alta ordine de idei sa stiti ca de aia il luase jiji la STEAUA pe meme, ca, auzindu-i pe toti cum il strigau pe stoica, se simtea ca in strunga oilor !!

  Răspundeţi
 6. Costea

  Dacă scapă săpunul rămâne și însărcinat. ;)

  Răspundeţi
 7. Dambla

  Sursa este din jandarmerie, are vrun prieten la paza in penitenciar, ce atata valva si a relatat cele intamplate, oricum asta nu este vro mare corectie, cand va canta la MICROFON sa vezi si asa ii placea lui la lautari:)))

  Răspundeţi
 8. paulbobo

  hahahahahh….asta i o stire pe care chiar imi doream sa o aud….o mai astept pe aia…cu… i au tras o….))))…..

  Răspundeţi
 9. adi

  Cei care mai intrati pe acest site,ia uitati-va ce previziuni a facut oracolul de la Balcesti vis-a-vis de dosarul transferurilor,asta e valoarea lui.

  Răspundeţi

Lasă un comentariu