Sunt luate în considerare pariurile de fotbal în timp suplimentar?

Vă întrebați vreodată ce se întâmplă cu pariurile voastre la fotbal atunci când meciul intră în prelungiri? Nu sunteți singuri! În acest articol, vom explora regulile referitoare la pariurile în timpul prelungirilor la un meci de fotbal și vom răspunde la întrebarea: Conteaază pariurile la fotbal în timpul prelungirilor?

Vom analiza pariurile pe rezultat final, pariurile pe scor corect și alte piețe.

Așadar, citiți mai departe pentru a afla dacă pariul vostru contează în acele momente pline de tensiune din timpul prelungirilor!

Ce este timpul suplimentar?

Timp suplimentar, cunoscut și ca timp adițional, este perioada de joc adăugată într-un meci pentru a compensa orice întârzieri survenite în timpul partidei. De obicei, este adăugat la sfârșitul unui eveniment și ajută la asigurarea faptului că toate evenimentele programate beneficiază de durata lor completă de joc.

În meciurile de fotbal, acest lucru înseamnă că timpul suplimentar poate fi folosit pentru a compensa orice accidentări sau sărbătoriri a golurilor care au durat mai mult decât era de așteptat. În majoritatea cazurilor, timpul suplimentar nu se ia în considerare în ceea ce privește pariurile; pariurile sunt în general stabilite la sfârșitul celor 90 de minute sau atunci când arbitrul a declarat un rezultat.

Cu toate acestea, există unele excepții în care pariurile pot fi încă luate în considerare după ce timpul suplimentar a fost jucat.

Pariază direct pe rezultatele la finalul meciului

Pariază direct pe rezultatele la finalul timpului regulamentar, care acoperă cele 90 de minute de joc, dar nu include timpul suplimentar. Așadar, dacă plasezi o pariuri și meciul se prelungește, acesta nu va fi luat în considerare pentru câștigurile tale.

Aceasta se datorează faptului că timpul suplimentar nu este considerat parte a jocului normal și este folosit pentru a determina un câștigător într-un turneu de eliminare directă sau atunci când echipele sunt la egalitate după 90 de minute într-un meci eliminatoriu.

Majoritatea caselor de pariuri specifică tipurile de pariuri pe care le acceptă, așa că asigură-te că înțelegi termenii lor înainte de a plasa pariul. Dacă nu se menționează nimic despre timpul suplimentar, există șanse ca pariurile să nu fie luate în considerare în cazul în care meciul se prelungește.

Cu toate acestea, înainte de a plasa pariurile, asigurați-vă că verificați cele mai jucate sfaturi pentru astăzi, astfel încât să puteți lua o decizie mai bună.

Pariază pe echipele care vor câștiga în orice etapă.

Pariazul pe echipele care câștigă în orice etapă este o modalitate excelentă de a profita de acțiunea unui meci, indiferent când se încheie. Acest tip de pariu îți permite să îți plasezi banii pe o echipă și dacă acea echipă câștigă în orice moment al jocului (inclusiv timpul suplimentar), atunci poți obține un profit.

Este important de menționat că acest tip de pariu poate fi supus unor reguli diferite în funcție de casa de pariuri sau de agentul sportiv pe care îl folosești, deci este important să te informezi înainte de a plasa pariul. Un alt factor cheie de luat în considerare la acest tip de pariu sunt cotele - acestea tind să fie mai mici decât pariurile plasate în timpul regulamentar deoarece există o șansă mai mare de succes datorită perioadei de timp suplimentară.

Pariurile pe scor corect și timpul suplimentar

Plasarea pariurilor pe corectul scor poate fi o modalitate excelentă de a profita de acțiunea dintr-un meci de fotbal, chiar și în cazul în care acesta se prelungește.

Este important să înțelegeți că atunci când pariați pe corectul scor, timpul suplimentar este luat în considerare și pariurile vor fi încheiate în funcție de rezultatul după 90 de minute plus eventualele perioade suplimentare.

Acest lucru înseamnă că, dacă pariați pe o anumită echipă să câștige cu un anumit scor și o fac, dar numai după timp suplimentar, pariul dvs. va fi în continuare valabil!

Cu toate acestea, dacă meciul se încheie la egalitate după timpul adițional, atunci toate pariurile vor fi anulate și miza vă va fi returnată.

Piețele de pariere și prelungirile

Piața de pariuri și prelungirile

Alte piețe, cum ar fi pariurile Over/Under și Handicap, iau în considerare timpul suplimentar atunci când se stabilesc pariurile. Aceste piețe permit pariorilor să parieze pe numărul total de goluri marcate sau pe echipa care va acoperi un anumit handicap. Dacă jocul intră în timpul suplimentar, aceste pariuri vor fi considerate valabile indiferent de numărul de goluri marcate în perioada suplimentară.

De exemplu, să spunem că ai plasat o pariuri Over/Under pentru 2.5 goluri înainte ca jocul să intre în timpul suplimentar. Dacă au fost marcate 3 goluri în acea perioadă, pariul tău va fi considerat câștigător. Principiul se aplică și la pariurile Handicap, cu mențiunea că orice rezultat creat în timpul suplimentar este folosit pentru a determina cine acoperă linia de handicap.

Reguli de pariere la fotbal pentru timpul suplimentar

Când vine vorba de fotbal, regulile pentru timpul suplimentar pot influența rezultatul pariurilor. Iată ce trebuie să știți:

Pariurile plasate în timpul regulamentar vor fi stabilite în funcție de scorul la finalul timpului regulamentar. Timpul suplimentar nu contează pentru majoritatea piețelor de pariuri, astfel că orice gol marcat ulterior nu va influența pariul.

Cu toate acestea, pot exista anumite piețe în care un gol marcat în timpul suplimentar ar putea influența rezultatul unui pariu. De exemplu, în unele cazuri, un pariu cu handicap asiatic poate conta dacă este marcat în timpul suplimentar.

Este important să verificați cu agenția de pariuri înainte de a plasa pariuri pe meciurile de fotbal, astfel încât să înțelegeți toate regulile și regulamentele.

Concluzie

Ai văzut acum cum timpul suplimentar poate afecta pariurile în fotbal. Indiferent dacă pariezi pe rezultatele la finalul timpului regulamentar, pe echipe care câștigă în orice moment sau pe scoruri corecte, trebuie să ai în vedere regulile referitoare la timpul suplimentar.

Nu face un pariu fără să înțelegi regulile și ce înseamnă ele pentru miza ta. Cu aceste cunoștințe în mână, ești bine pregătit să plasezi pariuri de succes pe meciurile de fotbal care merg în timp suplimentar.