Meciuri bune, schimbări pripite!

Etapa a început cu două meciuri destul de ciudate. Gaz Metan a înscris cu emoții și a câștigat în ultimele minute ale partidei, iar Astra a  ratat cât pentru trei jocuri. Așa este la fotbal, de multe ori norocul te bagă sau te scoate din necaz. Pe Isăilă, norocul nu l-a dat afară din casă, dar s-a curățat pe mâna jucătorilor. Ce vine are un antrenor când un fotbalist își asumă responsabilitatea și, cu seninătate, ratează? Isăilă este un bun tehnician și se va face și mai bun, iar cine îl ia nu se păcălește. La fel stau lucrurile și cu Ionuț Chirilă. Numai că pe ultimul l-a dat afară gura lui necontrolată, de multe ori punând venin în tot ceea ce spunea. Amândoi sunt antrenori talentați, cu putere de muncă, dar Chirilă trebuie să înțeleagă că meseria asta de antrenor se face în echipă, iar șefilor trebuie să le dai atenție. Altfel, în mentalitatea noastră “dâmbovițeană„ ești înlăturat imediat. De multe ori, schimbarea se face numai așa, ca să se simtă cine este șeful.

În locul lui Chirilă a venit un antrenor ambițios și de succes, dar de multe ori, având educație rapidistă, își dă în petec și el. Mai puneți batista pe țambal, altfel nu apucați să antrenați de la un sezon la altul. Despre Florin Marin nu am ce spune, pentru că nu știu care este „șmecheria” cu schimbarea lui de la națională. Este omul cel mai fidel al lui Pițurcă și schimbarea lui lasă loc pentru multe semne de întrebare. În orice caz, cu toată experiența lui Marin, Astra nu poate spera mai sus de locul al doilea. Sunt mai multe variante: Ori Ioan Nicolaie gândește sau are informații la cald că Pițurcă va fi schimbat de la echipa națională și atunci dorește să-l aibă antrenor principal, refăcând cuplul de la lot, ori selecționerul vrea să îi dea satisfacție noului președinte de la FRF, Răzvan Burleanu, și să își întinerească stafful. Oricum, despărțirea lui Florin Marin de Pițurcă nu este întâmplătoare și în curând vom afla din ce strategie face parte această mutare.

Să fi cerut Chivu să facă parte din echipa tehnică? Burleanu este imprevizibil, iar în scurt timp va dori să aibă controlul și asupra echipei naționale. Cu Pițurcă nu are nicio șansă, e ca și cum ar vorbi cu Statuia Aviatorilor, Piți va face numai ce crede el că este bine. Sunt curios cum a primit Dinu Vamă vestea plecării lui Isăilă. Conducător bun “Dinoașcă”, dar stăpânul e stăpân și în pielea goală. Oare ce va mai urma? Până aflăm răspunsurile, să auzim numai de bine!


Un raspuns la acest articol

  1. Andrei

    Domnule Dragomir da-mi te rog un pronostic 1×2 la meciul de diseara REAL MADRID – BARCELONA

    Răspundeţi

Lasă un comentariu