POSIBILĂ FUZIUNE STEAUA-VIITORUL!

Hagi și Steaua se pot reîntâlni într-un proiect surprinzător: campioana fuzionează cu echipa Regelui. Surse apropiate patronului stelist susțin că această variantă se discută și este extrem de plauzibilă. Motive ar fi suficiente. “Nu mai vreau să le măresc salariile ca să-i ţin la Steaua, să plece! Vom face o nouă echipă”, ar fi transmis Gigi Becali.
În plus, la Steaua se va încheia un ciclu la vară, o perioadă de trei ani în care cei mai mulţi jucători care sunt acum la roş-albaştri au jucat împreună şi au reuşit să câştige un campionat, o Cupă a României şi o Supercupă, dar care îşi pot trece în palmares şi eventul în 2014! În aceste condiţii, cei mai vechi jucători de la echipă cer să fie lăsaţi să plece în străinătate. Tătăruşanu şi Georgievski vor părăsi formaţia în calitate de jucători aflaţi la final de contract, Piovaccari va reveni la Sampdoria, în rest, Latovlevici, Szukala, Gardoş, Pintilii, Tănase şi Chipciu vor fi lăsaţi să plece dacă vor avea oferte.
“Steaua e un brand puternic. Hagi e iar un brand. Dacă cele două branduri se unesc, vă daţi seama ce putem realiza?” spunea, nu demult, Hagi, apropiaţilor săi. În noul proiect ar putea fi implicată şi primăria Voluntari, care ar pune la dispoziţie baza de pregătire şi ar construi un hotel de patru stele pentru Steaua. Echipa va fi compusă din jucătorii de la Viitorul, cei mai tineri, şi din cei rămaşi la campioni, precum Keşeru, Stanciu, Iancu.

Laurențiu CONSTANTINESCU

4 raspunsuri la acest articol

 1. Cristiano Steaua

  Asta e cea mai mare aberatie posibila !!! NIMENI NU O SA TRANSFORME STEAUA INTR-UN HIBRID… O FUZIUNE A STELEI INSEAMNA DISTRUGEREA SIMBOLULUI DE AZI. Singura fuziune pe care Viitorul o poate face este schimbarea numelui in STEAUA II Bucuresti (Voluntari) cum vor ei…dar niciodata nu o sa poata sa fuzioneze cu ADEVARATA SI UNICA STEAUA !!!

  Răspundeţi
 2. Machiavelli Nord

  Steaua a fost, este si va fii mamica celorlalte echipe. De fuziune nu se pune problema pentru ca Steaua este un SIMBOL al fotbalului romanesc.
  Cat despre plescarul asta ce injura mai sus in comentariu nu am decat multa _l_ si in direct si-n reluare, saracule!
  Forta Steaua! Route for the double!

  Răspundeţi
 3. Mihai Daniel

  Cred ca scenariul acesta este relist, din motive financiare, e ok sa-ti faci baza sportiva de top pe banii altora, iar Viitorul e o echipa care are nevoie de capital, Hagi nu poate sustine la infinit o echipa din propriul buzunar. In acest context si Gigi si Hagi au interese comune.

  Răspundeţi

Lasă un comentariu