REGHECAMPF, OFERTĂ CLARĂ DE LA NURNBERG!

La începutul lunii martie, siteul nostru a dezvăluit în exclusivitate interesul lui Nurnberg pentru Szukala! Nemţii oferă 2 milioane de euro, dar îl vor și pe Reghecampf! Pentru a-l convinge să vină din vară, Nurnberg îi oferă un salariu de 600.000 de euro lui Reghe și un buget de transferuri de 20 de milioane de euro!
Salariul nu este mare pentru Bundesliga, dar satsifacția de a antrena într-unul din cele mai tari campionate din lume compensează acest neajuns. În plus, cele 20 de milioane sunt suficiente pentru a creiona un lot competitiv clubului care în acest moment se zbate să scape de retrogradare. În pofida locului 15 pe care îl ocupă în prezent, Nurnberg îi are sub contract pe Pogatetz, Pinola și Makoto Hasebe, jucători cu o cotă decentă în Germania.

Laurențiu CONSTANTINESCU

6 raspunsuri la acest articol

 1. Lucky

  Pe-asta a dat-o duduia pe surse, sau e din seria “Gardos pleaca pe 8 milioane”?

  Răspundeţi
 2. Irlandezul

  Deci sa inteleg ca aia au buget de achizitii de 20 de miliiane si lui Reghe ii dau doar 600 ? Povesti !!!

  Răspundeţi
 3. marian

  Chiar daca a primit o oferta buna de la Nurnberg ,probabil Reghe nu va pleca ,deoarece nu va dori sa paraseasca Steaua in situatia dificila cu patronul in care se afla

  Răspundeţi
 4. Mihai Daniel

  Aceasta oferta este mai mica decat, ceea ce castiga antrenorul in prezent in Romania, nu ma refer doar la salariul primit la steaua. Aici e numarul 1, acolo, ar fi nimeni, o echipa aflata pe locul 15, nu conteaza in fotbalul european. Eu unul nu m-as duce acolo sa fiu in locul lui Reghe, daca pleaca pentru bani, macar 2 milioane sa fie, undeva la arabi sau la rusi, daca vrea glorie, si echipa puternica, cred ca trebuie sa mai stea la steaua, si in plus sa aiba niste rezultate notabile in europa

  Răspundeţi
 5. Magnatul

  Nea Mitică va “vinde” în curând și barele porților din Ghencea! Pentru a creea tensiune la Steaua vin țucălarii lui Corleone cu “știri bombă ” de genul: Tătă are 6 oferte, Lato 5 , Gardoș doar se încălzește în Ghecea, jucând deja la nemți, Chipciu joacă alternativ și la Sao Paolo, Adi Popa împarte vestiarul cu Ibrahimovici ș.a.m.d. Mai “vindeți” copii foamei ceva cotarle de la Dinamo, că doar “Oracolul” este un “apropiat” al celor din Groapă de vreo 40 de ani! Și cum Stoican este deja o certitudine, dați-l pe el la Nurenberg, Fukushima, Cernobâl sau unde vă trece prin cap!

  Răspundeţi
 6. seniluldinbalcesti

  “Haha! Buget de transferuri de 20 de milioane? Cine suntem noi, Chelsea? Nu e adevarat ca ne intereseaza Reghecampf, e o informatie pe care nu avem cum s-o confirmam. Clubul va avea cel mult 10 milioane de cheltuit, daca le va avea si pe alea. Clubul e foarte multumit de Verbeek, omul abia a venit la club. Echipa joaca mai bine, n-avem niciun motiv sa ne gandim la vreo schimbare pe banca”, a dezvaluit o sursa apropiata echipei.

  Răspundeţi

Lasă un comentariu